Festivaler

– lev livet fullt ut!

En døgnvill guide!

April 27th, 2015 by admin

Vi har tidligere nevnt det og gjentar smartheten av å bruke kredittkort på festival. Også Døgnvill har nevnt dette på side nettsider og dette bare understreker viktigheten av dette. Nå er de imidlertid helt ærlig på hvordan den gjengse nordmannen oppfører seg under en festival og at alkoholen nok skal ha mye av skylden for at ting kan gå galt. Helt åpenbart skrevet av nordlendinger, og det er bare å bifalle dette.

Festivaler er jo først og fremst moro, men fra tid til annen skjer det naturligvis uheldige hendelser, slik som at kortet man bruker blir brukt av folk som ikke har noe med det. Slik skjer naturligvis fra tid til annen, men det handler derfor bare om å være godt forberedt. Ha gjerne med to forskjellige kort som du oppbevarer på forskjellige plasser, slik at om du mister det ene kortet eller at det blir stjålet/tappet så har du ett i reserve som du kan bruke. Dette vet Døgnvill alt om og man kan bare spekulere i hvr mange slike henvendelser ledelsen i en festival får i løpet av hektiske dager. Folk er uforsiktige og uvørne med sine penger og da kan det gjerne gå slik som dette.

Hvis du er smart følger du rådene du finner i artikkelen og da vil du kunne spare deg for en rekke problemer. Det viktigste er naturligvis at du ikke mister kontrollen over ditt personlige bankkort, men at det heller får være kredittkortet som tar støyten. Hør på nordlendinger – de er vant med å feste og vet hvordan man skal unngå problemer etterpå!

Unnskyld kjære nordlendinger! Det siste var selvfølgelig bare en uskyldig spøk, og inners inne tror vi nok at dere liker dette stempelet som festival-barskinger!