Festivaler

– lev livet fullt ut!

Kredittkort er kjekke greier

March 30th, 2016 by admin

Når man skal ut og ture rundt om i Norge, Europa og verden forøvrig er det alltid kjekt å ha et kredittkort i lomma som man bruker. Man vet jo at det kan gå en kule varmt når man befinner seg på festival og da er det alltid kjekt at det er kredittkortet som forsvinner i stedet for det private bankkortet som man får lønnen sin inn på. Man er som kjent sikret mot både svindel og tyveri når man bruker har et kredittkort, men man må jo naturligvis huske på å melde i fra øyeblikkelig hvis man skulle miste det. Det er derfor faktisk smart å ha to kredittkort med seg når man skal ut på reise og da skal de naturligvis oppbevares på to forskjellige steder slik at man ikke mister/blir frastjålet begge to samtidig.

Når det gjelder det å skaffe seg et kredittkort så går dette relativt kjapt, og dette kan du lese mer om i artikkelen vi har lenket til. Mange reklamerer med at det kun tar én dag, men dette er naturligvis en overdrivelse. Det går kjapt, det er det ingen tvil om, og man kan naturligvis få en søknad innvilget og et kort bestilt på kun én dag, og så vil man få kortet tilsendt etter bare noen få dager i posten.

Du har derfor god tid på deg til en eventuell festivalsommer du måtte ønske å dra på! Bestill kortet i god tid slik at du har det i hende før du reiser avgårde, og har du et kort allerede nå vil det utvilsomt være smart å bestille billettene til dine festivaler med kredittkortet. Skulle det inntreffe kanselleringer eller andre uforutsette hendelser kan du derfor få pengene igjen fra banken som har utstedt kortet. Du er nemlig meget godt beskyttet når du gjør kjøp med et kredittkort, og dette er det dessverre ikke alle som er klar over.

Så: skaff deg kredittkortet umiddelbart og ta det med deg på tur – det er det aller smarteste du kan gjøre.