Festivaler

– lev livet fullt ut!

Mye spennende å oppleve

July 16th, 2015 by admin

Det er utrolig mye spennende som kan oppleves rundt om i det ganske land, og naturligvis skjer en god del av dette i Bergens-traktene i Hordaland. Denne hjemmesiden vitner utvilsomt om det og designet på siden ser så smakfull ut at det ser enda mer forlokkende ut det som foregår der.

Altså: en opplevelse fra Bergen inn i dypet av norsk natur på grensen til det overnaturlige, står det å lese – og hva er det egentlig ikke å like med det! Når man klikker inn så blir ting naturligvis litt klarere, og det kan rett og slett se ut som at det er en god gammeldags tur i naturen det er snakk om, men bespisning og andre aktiviteter som tilbehør. Veldig spennende med andre ord!

Initiativ som dette er det utrolig spennende å se, og her på berget er vi for eksempel ganske gode på arrangere små og lokale festivaler som drar til seg mennesker fra fjern og nær. Slike arrangementer er viktige for små lokalsamfunn og kan være med på å knytte menneskene der tettere sammen. Det gjelder imidlertid å få tak i de rette folkene for å arrangere dette, og det er jo nettopp det som kan være utfordringen.

Arrangementer og små festivaler er med på å skape et levende og rikt Norge, og det er ikke de store festivalene i byene jeg snakker om. Det er som sagt de litt mer beskjedne tingene vi snakker om her, og det er nesten ingen grenser for hvor oppfinnsom folk kan være. I praksis er det slik at man kan lage en festival eller dag av så nær sagt hva som helst – det gjelder kort og godt bare å bruke fantasien og oppfinnsomheten.

Start i det små og jobb dere oppover til noe større, og dere vil da hele tiden ha kontroll på hvordan dere vil utvikle dere videre. Å starte stort og falle gjennom er aldri morsomt, så det gjelder å ta det forsiktig.